Glafuri exterioare de marmura bej

Glafurile exterioare pot îmbunătăți aspectul ferestrelor tale dacă alegi să le amenajezi folosind un material cu estetică deosebită cum este marmura bej. 

Acest material este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și este obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura bej oferă un impact vizual deosebit prin intermediul venaturilor sale interesante ce formează modele impresionante pe suprafața acestei pietre naturale. Versatilitatea acestei culori va permite integrarea acestor glafuri în orice stil de amenajare.

Prin intermediul instalării glafurilor exterioare de marmură, vei beneficia și de durabilitatea și rezistența acestui material, pe lângă frumusețea sa naturală. Astfel aceste glafuri vor face față cu brio umezelii, schimbărilor bruște de temperatură și expunerii prelungite la soare.

Efectuarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de marmură bej de-a lungul timpului.

Atunci când vine vorba de întreținerea glafurilor exterioare de marmură bej, se recomandă evitarea produselor de curățare acide sau abrazive, deoarece pot deteriora suprafața. Poți folosi o soluție special concepută pentru acest timp de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 90 de modele de marmură bej, pe cel potrivit pentru realizarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.