Glafuri exterioare de marmura cu finisaj daltuit

Dacă îți dorești ca glafurile tale exterioare să aibă un aspect inedit, poți folosi marmură cu finisaj dăltuit.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura cu finisaj dăltuit se obține prin spargerea pietrei cu un ciocan și o daltă. În funcție de tipul de daltă utilizat și nivelul de abilitate al persoanei care îl folosește, acest lucru poate oferi o suprafață foarte aspră sau un finisaj ușor neregulat.

Glafurile tale exterioare de marmură cu finisaj dăltuit vor ieși cu siguranță în evidență prin intermediul texturii sale în relief cu efect antichizat, impresionând orice privitor.

Acest tip de finisaj este foarte potrivit pentru glafurile exterioare, deoarece va oferi o rezistență ridicată la alunecare și la expunerea prelungită la umezeală.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale exterioare de marmură cu finisaj dăltuit de-a lungul timpului.

Pentru curățarea periodică a acestor glafuri exterioare, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Alege de pe www.stona.ro modelul potrivit de marmură cu finisaj dăltuit, pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.