Rezistenta glafurilor de marmura

Glafurile sunt foarte importante atunci când vine vorba de amenajarea unei ferestre, deoarece au rolul de a consolida peretele. Astfel că rezistența este caracteristica principală pe care trebuie să o îndeplinească acestea. Glafurile de marmură reprezintă cea mai bună opțiune în acest sens.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, în principal calcit și domolit, ce s-a format prin intermediul metamorfozei rocilor sedimentare.

Aspectele pe care le cuprinde caracteristica de a fi rezistentă a glafurilor de marmură sunt următoarele: rezistența la căldură și la foc. Glafurile realizate din marmură fac față cu ușurință razelor solare și păstrează o temperatură constrantă pe timpul verii. Într-un eventual contact cu focul, glafurile de marmură vor suferi mai puține daune decât daca ar fi realizate dintr-un alt material.

Intră pe www.stona.ro și alege marmura potrivită pentru realizarea glafurilor tale din peste 500 de modele. Sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.