Aspectul deosebit al glafurilor de marmura

Poți adăuga stil și eleganță locuinței tale prin intermediul amenajării glafurilor ferestrelor interioare și exterioare cu un material ce are un aspect deosebit. Glafurile de marmură reprezintă cea mai bună alegere pentru acest tip de amenajare datorită frumuseții pe care o emană texturile sale interesante. 

Marmura este o piatră naturală ce se formează din roci carbonate, în special calcar și dolomit, în urma căldurii și a presiunii.

Suprafața marmurei este alcătuită de obicei dintr-o culoare simplă ca fundal și o textură cu venaturi ce se ramifică pe acesta. În general fundalul și textura formează un contrast deschis-închis, cele mai întâlnite combinații de culori fiind: alb cu negru, bej cu maro, gri cu negru și alb cu gri.

Glafurile de marmură necesită aplicarea periodică a unui tratament de sigilare pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact odată cu trecerea timpului.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 200 de modele de marmură pentru amenajarea glafurilor tale, sau ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.