4 idei de decorare a glafurilor de marmura

Glafurile de marmură din locuința ta sunt deja piese decorative deosebite, însă accesoriile potrivite pentru ferestre le pot scoate în evidență, îmbunătățindu-le aspectul. Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Glafurile amenajate cu această piatră naturală au un aspect luxos și oferă o frumusețe atrăgătoare. Iată 4 idei de decorare a glafurilor de marmură care le va pune în valoare. 

1. Plante peste tot 

Dacă glafurile au parte din plin de lumină naturală, mai ales dacă sunt amenajate cu marmură albă, reprezintă locul perfect pentru a așeza cât mai multe ghivece cu plante. Atunci când lumina lovește o suprafață, cum ar fi un geam sau un glaf, cu cât suprafața este mai saturată, cu atât va reflecta mai puțin lungimile de undă ale soarelui.  

2. Două lămpi 

O pereche de lămpi așezate pe sau lângă glaful de marmură al unei ferestre creează o simetrie estetică și o modalitate ușoară de a focaliza o cameră. Dacă glaful tău este prea mic, folosește o masă joasă în locul lui.  

3. Amestec de obiecte frumoase 

Poți crea un decor eclectic și interesant, adunând mai multe obiecte împreună pe glafurile de marmură, cum ar fi statuete, picturi sau poze de dimensiuni mici înrămate, scoici sau multe altele. Vei obține un amestec de obiecte frumoase și minunate care să te reprezinte. 

4. Lumânări pentru o atmosferă relaxantă 

Glafurile tale de marmură vor deveni instantaneu mai romantice dacă adaugi câteva lumânări. Atunci când le vei aprinde seara, va trece mai multă lumină prin suprafața glafurilor, iar strălucirea va fi perfectă pentru o seară relaxantă sau o zi ploioasă. 

Dacă intri pe www.stona.ro vei găsi peste 200 de modele de marmură, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită. De asemenea, noi îți putem realiza glafurile la comandă, în funcție de grosimea și dimensiunile de care ai nevoie.