4 idei practice de a folosi glafurile de marmura

Glafurile de marmură sunt locurile în care poți deveni creativ, pentru a le transforma în spații cât mai practice și nu doar cu un aspect frumos. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Posibilitățile pe care le oferă glafurile de marmură ca spații practice sunt nenumărate și variate, însă le vom analiza pe cele mai interesante. 

Crearea unui spațiu verde 

Fie că glafurile de marmură sunt în interior, sau în exterior, sunt un loc excelent pentru a pune jardiniere. Poți aduce la viață camerele din locuința ta cu plante naturale. Este modalitatea perfectă de a avea un spațiu verde. 

Unele jardiniere pentru glafuri se pot atașa chiar la exteriorul casei tale. Sau poți cumpăra jardiniere subțiri care se potrivesc perfect pe fereastrele interioare. 

Crearea unor rafturi 

De la depozitarea cărților până la așezarea plantele, glafurile de marmură folosite ca rafturi sunt fantastice pentru a maximiza spațiul din locuința ta. De asemenea, pot deveni un spațiu de relaxare pentru pisica ta. 

Crearea unui spațiu pentru a lua masa 

Bucătăriile mici, de obicei, nu au spațiu pentru o zonă de luat masa. Pentru a remedia acest lucru, poți utiliza glafurile de marmură ca masă. Indiferent dacă este glafurile sunt înguste sau largi, vei găsi oricum spațiu pentru câteva cești și farfurii. Uneori, un astfel de spațiu este suficient pentru a lua masa. 

Crearea unei noptiere 

Dacă ai un dormitor foarte mic, atunci poți să-ți dublezi glaful de marmură și să îl  transformi într-o noptieră. De asemenea, îl poți extinde puțin dacă ai nevoie de mai multă lățime. Adăugă o lampă sau orice ai pune în mod normal pe noptieră, pentru a face din acesta un spațiu plăcut din punct de vedere estetic și practic. 

Alege din peste 200 de modele de marmură, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în județele Prahova şi Alba. Putem să realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.