Alegere glafuri interioare

Ferestrele si usile unei locuintei sunt elementele esentiale care definesc aspectul unei case.

Ferestrele sunt puse in evidenta prin glafurile acestora care pot fi in mare parte din lemn, aluminiu sau piatra naturala. glafuri interioare marmura

Din marmura se pot realiza glafuri superbe care dau stralucire oricarei incaperi.

Utilitate si longevitate

Glafurile au o intrebuintare dubla si anume, pretejeaza locuinta de apa si in al doilea rand dau un stil elegant oricarei incaperi.

Cand aceste glafuri sunt montate si sigilate de un personal calificat, atunci glafurile isi vor pastra calitatile mult mai mult timp, fiind mai rezistente la agentii externi si la murdarire.

Datorita rezistentei sale, marmura ofera si un plus de siguranta spre deosebire de glafurile din lemn care sunt afectate de umiditate si caldura, rezultatul actionarii agentilor externi resimtindu-se dupa cativa ani. Glafurile din marmura chiar daca nu vor fi intretinute cum trebuie tot vor rezista zeci de ani.

Materiale si stiluri

Marmura este diponibila in diferite nuante de maro, gri, alb sau verde, fapt care face ca aceasta sa ofere un stil elegant si unic oricarei locuinte.

Glafurile din calcar adauga un stil asemenator perioadei interbelice insa, chiar daca sunt slefuite, acestea nu vor avea aceasi supreafata lucioasa precum cea a granitului. Cu toate astea calcarul poate fi o optiune foarte buna pentru realizare de glafuri.

Un glaf de granit este ideal daca doriti sa oferiti un aspect contemporan locuintei. De trei ori mai dur deat cimentul, granitul este recomandat pentru realizarea glafurilor de exterior.

Detaliile arhitecturale ale ferestrelor sunt unele dintre cele mai importante elemente de design ale unei locuinte. Prin folosirea de glafuri din marmura sau granit veti da dovada si de stil dar si de bun gust.