Glafuri de marmura alba pentru living

Glafurile ferestrelor din livingul tău reprezintă o alternativă inedită de a adăuga stil în această încăpere. Poți crea un decor luxos și elegant în livingul tău, dacă alegi să amenajezi glafurile ferestrelor cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Frumusețea atemporală a marmurei albe este greu de egalat de celelalte materiale. Modelele acestui tip de marmură sunt foarte diverse și unice, caracterizate prin vene în nuanțe de gri, care se întind pe întreg fundalul alb. Contrastul obținut este discret, iar glafurile din livingul tău amenajate cu acest material vor transforma încăperea într-un spațiu calm și relaxant, ideal pentru petrecerea timpului liber alături de familie.

Pe lângă beneficiile estetice, marmura albă va oferi glafurilor din livingul tău și beneficiile practice de care au nevoie. Materialul este compus din cristale interconectate care îi conferă rezistență și durabilitate. Marmura este practic impermeabilă la apă și foarte rezistentă la zgârieturi, ciobiri sau spargere. Glafurile de marmură albă reprezintă o investiție pe viață și vor adăuga cu siguranță valoare locuinței tale.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura rezistența în timp a glafurilor de marmură albă din livingul tău. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor necesita un proces de curățare complicat, fiind suficientă ștergerea suprafeței cu o cârpă moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 45 de modele de marmură albă pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.