Glafuri de marmura roșie pentru bucatarie

Dacă îți dorești o bucătărie modernă și unică, poți amenaja glafurile ferestrelor cu un material cu impact vizual puternic, cum este marmura roșie.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Marmura roșie este o piatră naturală frumoasă și îndrăzneață care va adăuga o culoare uimitoare în bucătăria ta, prin intermediul glafurilor. Există puține pietre pe care le poți găsi care să aibă un impact vizual atât de puternic ca marmura roșie. Glafurile de marmură roșie vor deveni decorațiuni deosebite pentru bucătăria ta și vor atrage cu siguranță admirația oricărui privitor.

Acest material nu va oferi doar avantaje estetice glafurilor din bucătăria ta, ci și numeroase avantaje practice. Ferestrele sunt predispuse la umiditate, însă marmura roșie este impermeabilă și va proteja glafurile de această problemă. Glafurile de marmură roșie reprezintă o investiție pe viață datorită durabilității lor foarte ridicate.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru ca glafurile tale de marmură roșie să își păstreze calitățile estetice și practice de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor glafuri vei putea folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale cu care vei șterge suprafața în mod regulat. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură roșie pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.