Glafuri de marmura galbena pentru balcon

Glafurile ferestrelor din balcon reprezintă o necesitate, atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Amenajarea acestora cu marmură galbenă va îndeplini cu succes ambele cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura galbenă va transforma glafurile din balconul tău în elemente decorative, ce completează întreaga amenajare, iar prin intermediul impactului vizual puternic, cu siguranță nu vor trece neobservate. Acest tip de marmură emană căldură și luminozitate, astfel că vei obține o ambianță plăcută și relaxantă în balconul tău. Galbenul este o culoare versatilă, aceste glafuri fiind ușor de încorporat în orice balcon, indiferent de stilul amenajării și de gama de culori folosită pentru celelalte elemente.

Din punct de vedere practic, marmura galbenă este un material foarte potrivit pentru amenajarea glafurilor din balcon, datorită rezistenței și durabilității sale. Glafurile tale din balcon vor rămâne neschimbate de-a lungul anilor, nefiind afectate de umezeală sau de expunerea prelungită la soare. Suprafața nu se va decolora și se va păstra rece pe timpul verii.

Glafurile de marmură galbenă din balconul tău nu vor fi greu de întreținut, însă se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură galbenă pentru amenajarea glafurilor din balconul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.