Glafuri de marmura maro pentru living

Poți transforma glafurile de la ferestrele livingului tău în punctele focale ale încăperii, dacă alegi să le amenajezi cu un material deosebit din punct de vedere estetic, cum este marmura maro.

Marmura este o rocă compusă din carbonat de calciu-magneziu care a fost recristalizat sub influența căldurii, a presiunii și a soluțiilor apoase. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Cu nuanțele sale magnifice de pământ, marmura maro este o alegere delicată și versatilă pentru amenajarea glafurilor din livingul tău. Glafurile de marmură maro vor oferi livingului tău un aspect elegant și distinct, înfrumusețând întreaga încăpere. Aceste glafuri vor deveni elemente decorative pentru livingul tău, marmura maro fiind un material minunat de adus în locuința ta, datorită modelelor sale interesante.

Acest material reprezintă o alegere potrivită pentru amenajarea glafurilor din living și din punct de vedere practic, datorită rezistenței sale. Glafurile de marmură maro vor avea o durabilitate crescută în timp și nu vor permite apei să se infiltreze în structura clădirii.

Pentru a evita pătarea sau oricare alte eventuale deteriorări ce ar putea afecta glafurile în timp, va trebui să aplici un tratament de sigilare în mod regulat, la un interval de maxim 12 luni.

Curățarea glafurilor de marmură maro din living se va face cu ușurință, folosind doar apă caldă și săpun lichid cu o lavetă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Poți alege din peste 30 de modele de marmură maro, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.