Glafuri de marmura maro

Atunci când îți dorești să introduci un aspect natural și somptuos locuinței tale, amenajarea glafurilor cu marmură maro poate fi soluția potrivită. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Frumusețea acestui material va transforma glafurile tale în decorațiuni deosebite și vor da senzația de căldură și confort locuinței tale. Glafurile tale de marmură maro vor atrage cu siguranță toate privirile prin intermediul venaturilor interesante ce se ramifică pe toată suprafața.

Combinația dintre nuanțele deschise și închise ale aceleiași culori oferă un aspect echilibrat, dar și versatilitate, glafurile de marmură maro integrându-se cu ușurință în orice stil de amenajare. Fiind vorba de o culoare neutră, se poate alătura oricăror culori.

Glafurile tale de marmură maro vor avea nevoie de efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Pentru întreținerea glafurilor de marmură maro se șterg de praf în mod regulat și se curăță cu o soluție realizată din apă caldă și săpun lichid. Trebuie să eviți substanțele acide sau abrazive, deoarece acestea pot deteriora suprafața glafurilor.

Intră pe www.stona.ro și alege marmura potrivită pentru realizarea glafurilor tale, din 18 modele de marmură maro disponibile. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.