Glafuri de marmura neagra pentru baie

Baia ta poate avea un aspect elegant și sofisticat, dacă alegi să amenajezi glafurile ferestrelor cu marmură neagră.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Marmura neagră reprezintă alegerea ideală pentru amenajarea glafurile din baia ta, datorită calităților sale estetice.Aceste glafuri vor impresiona cu siguranță orice privitor, prin intermediul impactului vizual puternic al venaturilor deosebite ce se ramifică pe toată suprafața de culoare intensă.

Versatilitatea ridicată pe care o oferă marmura neagră, va facilita amenajarea celorlalte elemente din baie. Alăturarea culorilor deschise va forma un contrast puternic și plăcut, baia ta devenind spațiul ideal pentru relaxare.

Glafurile de marmură neagră vor oferi și beneficii practice băii tale, fiind foarte durabile în timp. De asemenea vor fixa ferestrele și vor proteja pereții de înfiltrarea apei și umezelii în suprafață.

Pentru a proteja glafurile tale de marmură neagră de orice posibile deteriorări ce pot apărea în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestor glafuri se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură neagră, pentru amenajarea glafurilor din baia ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.