Glafuri de marmura bej pentru hol

Holul reprezintă prima încăpere cu care tu și oaspeții tăi aveți contact atunci când intrați în locuința ta, de aceea aspectul său estetic este foarte important. O idee inedită de a decora holul este amenajarea glafurilor ferestrelor cu un material cu aspect elegant cum este marmura bej.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Folosirea marmurei bej ca decorațiune pentru glafurile din holul tău, va impresiona cu siguranță orice privitor., datorită atmosferei calde și primitoare pe care o va crea. Bejul este o culoare cu impact vizual discret, însă împreună cu venaturile deosebite în nuanțe mai închise, dar asemănătoare, formează modele unice.

Acest material reprezintă o alegere foarte bună pentru amenajarea holului, deoarece culoarea sa neutră va face ca încăperea să pară mai luminoasă și mai spațioasă.

Glafurile de marmură bej nu vor fi doar decorațiuni pentru ferestrele din holul tău, deoarece durabilitatea marmurei va oferi și avantaje practice. Astfel că aceste glafuri vor fixa ferestrele și vor proteja pereții de înfiltrarea umezelii în suprafață. De asemenea, glafurile tale nu vor fi afectate de zgârieturi, ciobiri sau pete.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va păstra aspectul glafurilor de marmură bej din hol intact de-a lungul timpului.

Curățarea acestor glafuri se poate face cu ușurință, necesitând doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 modele de marmură bej, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale din hol. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.