Glafuri de marmura neagra pentru living

Poți adăuga un accent puternic și sofisticat în livingul tău, dacă alegi să amenajezi glafurile cu marmură neagră.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Glafurile de marmură neagră vor decora ferestrele și vor atrage cu siguranță toate privirile, prin intermediul venaturilor naturale și unice ce ies mai mult în evidență pe suprafața aceasta de culoare intensă. Astfel devin elemente decorative deosebite pentru livingul tău.

Marmura neagră va crea un contrast puternic atunci când este alăturată culorilor deschise, livingul tău devenind un spațiu plăcut și primitor, ideal pentru relaxare.

Amenajarea glafurilor tale din living cu marmură neagră va aduce și numeroase beneficii practice cum ar fi consolidarea ferestrelor și prevenirea înfiltrării apei în suprafață. De asemenea aceste glafuri vor fi foarte durabile în timp, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă marmura.

Pentru ca glafurile de marmură neagră sa își păstreze aspectul intact în ciuda trecerii timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Aceste glafuri vor necesita doar o întreținere minimă, curățarea periodică se va putea face folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea glafurilor tale din living. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.