Glafuri de marmura cu finisaj lustruit

Cea mai bună alegere atunci când îți dorești să adaugi accente decorative locuinței tale, este să folosești marmură cu finisaj lustruit pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, de obicei calcit și dolomit. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Glafurile tale vor avea parte de frumusețe atemporală datorită marmurei cu finisaj lustruit, ce evidențiază texturile și culorile, devenind mai intense. Procesul de lustruire transformă marmura într-o suprafață strălucitoare, asemănătoare oglinzii, ce are un aspect elegant și sofisticat.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gama foarte variată de culori, versatilitatea sa permite integrarea glafurilor de marmură lustruită în orice stil de amenajare.

Marmura cu finisaj lustruit oferă și avantaje practice, pe lângă cele estetice, consolidând pereții și protejându-i de înfiltrarea apei.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru ca glafurile tale de marmură cu finisaj lustruit să-și păstreze aspectul neschimbat de-a lungul timpului. Însă având în vedere că procesul de lustruire închide porii, înseamnă că aceste glafuri vor necesita aplicarea tratamentului de sigilare mai rar ca alte tipuri de finisaje.

Pentru curățarea periodică a glafurilor tale de marmură lustruită, poți folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid împreună cu o cârpă moale. Trebuie să eviți contactul cu soluțiilor acide ca oțetul, alcoolul sau cafeaua, deoarece acestea pot deteriora suprafața.

Pe www.stona.ro  te așteaptă peste 200 de modele de marmură cu finisaj lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.