Glafuri de marmura pe post de banci

Poți obține spații interioare foarte practice și relaxante lângă ferestrele locuinței tale, dacă alegi să amenajezi glafuri de marmură pe post de bănci. Acest material va oferi toate caracteristicile practice de care are nevoie această amenajare, cum ar fi: rezistență și durabilitate.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.     

În momentul în care vedem zona din jurul ferestrei că este scăldată în lumină naturală frumoasă, ne dorim să ne așezăm acolo și să ne relaxăm. Folosirea glafurilor de marmură pe post de bănci, îți va facilita apropierea de lumea exterioară, fără să pui piciorul în afara confortului casei. Băncile de la ferestrele de la etaj te vor face să plutești deasupra orașului, iar cele de la parter te vor uni cu viața din grădină, chiar și pe ploaie, lapoviță sau zăpadă. Inspiră-te din următoarele exemple de glafuri de marmură pe post de bănci. 

Perete interior luxuriant și perne albe 

Adu elemente din grădină în interior, deoarece ajută băncile de marmură de la fereastră să se conecteze cu exteriorul. Acest exemplu modern este flancat de un perete interior luxuriant de grădină verticală pentru a domoli aspectul. O lampă de perete modernă cu braț pivotant se extinde peste pernele albe elegante așezate pe glafurile de marmură. 

Plante de interior, lămpi și bibliotecă 

Așază plante de interior chiar pe bancă, pentru a obșține un design elegant. Deasupra plantelor, instalează lămpi pentru a evidenția frunzele, precum și pentru a oferi lumină de lectură seara. Tot pe glafuri de marmură pe post de bănci amenajează și o bibliotecă de tip scară. 

Dulapuri dedesupt și biblioteci 

Un alt exemplu în care poți folosi  glafuri de marmură pe post de bănci în stil colț de lectură, de data aceasta cu mult spațiu pentru depozitare dedesubt, prin intermediul unor dulapuri. Sertarele vor fi la îndemână pentru rechizite, sau poate pentru câteva pături confortabile. Două biblioteci de-o parte și de alta a băncii vor oferi spațiul necesar pentru depozitarea cărților celor pasionați de citit. 

După ce alegi exemplul preferat de glafuri de marmură pe post de bănci, accesează www.stona.ro unde vei găsi peste 200 de modele de marmură disponibile.  Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.