Glafuri interioare de marmura cu finisaj scapitat

Poți avea în locuința ta elemente decorative cu aspect neconvențional, dacă optezi pentru glafuri interioare de marmură cu finisaj scapițat.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.     

Marmura cu finisaj scapițat se obține în urma unui proces în care se folosesc unelte tradiționale care provoacă desprinderea plăcilor și a așchiilor de piatră prin impact controlat. Unele instrumente, cum ar fi dălțile, amintesc de sculptura în piatră. Suprafața în relief rezultată este ideală pentru decorarea locuinței, de aceea având glafuri interioare de marmură cu finisaj scapițat, spațiul tău va avea avea un stil contemporan și va atrage atenția oricui. 

Calitățile estetice ale acestui material nu sunt singurele de care vor beneficia glafurile tale interioare, marmura cu finisaj scapițat având și o rezistență foarte ridicată. Datorită glafurilor interioare de marmură cu finisaj scapițat, ferestrele vor sta fixate în pereți pentru foarte mult timp și nu vor fi afectate de niciun fel de factor care le-ar putea deteriora. 

După instalarea acestor glafuri trebuie să te asiguri că își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului, prin intermediul aplicării regulate a unui tratament de sigilare. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.  

Vei putea curăța glafurile interioare de marmură cu finisaj scapițat cu mare ușurință, având nevoie doar de o soluție potrivită. Folosește una compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru marmură. 

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură cu finisaj scapițat pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale. Poți alege dintre finisaj scapițat clasic sau scapițat+lustruit și scapițat+relief. Culorile disponibile pentru toate cele 3 variante sunt: alb, bej, galben și negru. Sună la 0732 334 434 și noi te vom ajuta să faci alegerea potrivită, iar apoi îți vom realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.