Glafuri exterioare de marmura cu finisaj lustruit

Glafurile exterioare ale ferestrelor locuinței tale pot avea un aspect estetic impresionant, dar și o rezistență ridicată, dacă optezi pentru amenajarea lor cu marmură cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura cu finisaj lustruit are un aspect strălucitor și o atractivitate estetică îmbunătățită, astfel că glafurile tale exterioare amenajate cu acest material vor emana eleganță și frumusețe. Varietatea modelelor disponibile și bogăția culorilor, fac din marmura cu finisaj lustruit, unul din cele mai potrivite materiale pentru decorarea exteriorul locuinței tale. De asemenea, acest material va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei amenaja glafurile și vei decide ce model se potrivește exteriorului locuinței tale.

În urma procesului de lustruire, nu doar estetica marmurei este îmbunătățită, ci și densitatea sa, reprezentând un avantaj foarte important pentru rezistența glafurilor exterioare, deoarece în acest fel vor fi mai puțin susceptibile la pete, ciobiri, abraziuni sau fisuri.

Glafurile exterioare de marmură cu finisaj lustruit vor necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura păstrarea aspectului estetic intact de-a lungul timpului, Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea periodică a acestor glafuri, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Poți folosi și o soluție de curățare special concepută pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 150 de modele de marmură cu finisaj lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.