Glafuri exterioare de marmura galbena

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a decora exteriorul locuinței tale, poți amenaja glafurile cu un material cu aspect deosebit cum este marmura galbenă.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Datorită impactului vizual puternic al marmurei galbene, glafurile tale exterioare vor atrage toate privirile și vor crea o atmosferă caldă și primitoare pentru vizitatorii tăi. Aceste glafuri vor fi decorațiuni deosebite pentru exteriorul locuinței tale.

Galbenul este o culoare versatilă, ce oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de palete de culori. De asemenea, nuanțele deschise de galben emană liniște și relaxare, iar nuanțele puternice dau un aspect sofisticat și modern.

Pe lângă avantajele estetice pe care le oferă marmura galbenă, reprezintă materialul ideal pentru amenajarea glafurilor exterioare, deoarece are o durabilitate foarte ridicată. Glafurile tale exterioare nu se vor decolora în urma expunerii prelungite la soare, iar apa nu se va înfiltra în suprafață, datorită rezistenței marmurei.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale exterioare de marmură galbenă de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestor glafuri poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Alege de pe www.stona.ro modelul potrivit de marmură galbe pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.