Glafuri de marmura exotica pentru living

Poți transforma glafurile din livingul tău în decorațiuni deosebite, dacă alegi să le amenajezi cu marmură exotică.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura exotică are un impact vizual puternic deoarece fiecare model este compus din mai multe culori ce se îmbină armonios cu texturile complexe. Glafurile de marmură exotică vor oferi un aspect unic livingului tău, emanând eleganță și rafinament. Cei care vor vizita locuința ta, vor fi cu siguranță impresionați de frumusețea acestor glafuri.

Glafurile au nevoie și de avantaje practice, pe lângă cele estetice, însă marmura îndeplinește cu succes ambele cerințe. Rezistența marmurei va contribui la consolidarea pereților și îi va proteja de înfiltrarea apei în suprafață.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca glafurile tale de marmură exotică să își păstreze aspectul în timp.

Glafurile de marmură exotică se vor curăța cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid împreună cu o lavetă moale.

Modelul potrivit de marmură exotică te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.