Glafuri exterioare de marmura maro

Poți decora exteriorul locuinței tale, prin intermediul amenajării glafurilor ferestrelor cu un material cu aspect estetic deosebit, cum este marmura maro.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura maro va da glafurilor tale exterioare un aspect elegant și rafinat, prin intermediul texturilor sale venoase de dimensiuni variate, care se ramifică pe toată suprafața pietrei. Acest tip de marmură este disponibil într-o varietate mare de nuanțe, de la maro deschis la maro închis, ce formează modele unice împreună cu texturile venoase. Glafurile exterioare de marmură maro îți vor înfrumuseța locuința într-un mod profund și discret.

Glafurile tale exterioare vor avea parte și de beneficii practice în urma amenajării cu marmură maro, deoarece este un material foarte durabil. Aceste glafuri vor fixa ferestrele în pereți și vor extinde durata de viață a ramelor ferestrelor. Suprafața glafurilor nu se va zgâria, crăpa sau păta și nu se va deteriora în urma expunerii prelungite la soare, apă și umezeală.

Imediat după instalarea glafurilor exterioare de marmură maro, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența în timp. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor avea nevoie de o curățare complicată, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid și a unei lavete moi cu care se va șterge suprafața. Poți folosi și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Alege din peste 30 de modele de marmură maro, accesând www.stona.ro și îți vei putea amenaja glafurile exterioare așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.