Glafuri de marmura alba pentru bucatarie

Bucătăria ta va deveni mai plăcută din punct de vedere vizual, dacă alegi să amenajezi glafurile ferestrelor din această încăpere cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Glafurile de marmură albă din bucătăria ta vor atrage cu siguranță toate privirile, impresionând prin estetica lor luxoasă. Suprafața marmurei albe este formată din venaturi spectaculoase în nuanțe de bej, gri sau negru, ce formează un contrast interesant împreună cu fundalul alb. Frumusețea și eleganța marmurei albe, nu se pot compara cu ale niciunui alt material, din punct de vedere estetic fiind alegerea ideală pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta.

Cu glafurile de marmură albă, bucătăria ta va părea mai spațioasă și mai primitoare, mai ales dacă încăperea are ferestre mari prin care pătrunde multă lumină naturală.

Glafurile din bucătăria ta au nevoie și de rezistență și durabilitate, însă marmura albă le va îndeplini nevoile practice fără probleme. Glafurile de marmură albă vor servi drept cadre ale ferestrelor pentru a le menține în poziție. De asemenea, vor proteja structura pereților de eventuale fisuri și de înfiltrarea apei și umezelii în suprafață.

Imediat după instalarea acestor glafuri, se va efectua un tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența în timp și păstrarea aspectului estetic intact. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea glafurilor de marmură albă din bucătăria ta nu va fi deloc complicată. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale, glafurile își vor recăpăta strălucirea. Poți folosi și o soluție de curățare special concepută pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 45 de modele de marmură albă din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.