Glafuri interioare de marmura gri

Glafurile interioare reprezintă o parte vitală a locuinței tale, aducând numeroase beneficii. Le poți transforma în elemente decorative dacă alegi să le amenajezi cu un material cu aspect deosebit cum este marmura gri.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura gri reprezintă opțiunea ideală pentru amenajarea glafurilor interioare, deoarece va înfrumuseța ferestrele prin intermediul venaturilor sale unice ce formează modele interesante și a acestei culori clasice și discrete. De obicei fiecare model de marmură gri este compus din mai multe nuanțe de gri, formând un contrast plăcut.

Acest tip de marmură oferă un avantaj important pentru orice amenajare, și anume o versatilitate foarte ridicată ce permite inegrarea cu ușurință a glafurilor interioare în orice incăpere, indiferent de stil și se vor potrivi cu orice paletă de culori din jur.

Amenajarea glafurilor interioare cu marmură gri, nu va oferi doar avantaje estetice, ci și practice, protejând pereții de înfiltrarea apei și contribuind la structura clădirii și încadrarea ferestrelor.

Pentru ca glafurile tale de marmura gri să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Aceste glafuri se vor curăța cu ușurință folosind o lavetă moale cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură gri pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.