Glafuri exterioare de marmura rosie

Glafurile exterioare au în principal sarcina de a proteja pereții de factorii externi, dar le poți transforma în decorațiuni dacă alegi un material cu aspect inedit cum este marmura roșie.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Impactul vizual puternic al marmurei roșii dat de această culoare intensă, va atrage toate privirile asupra glafurilor tale exterioare și vor deveni cu siguranță piesele centrale ale fațadei locuinței tale. Marmura roșie se va armoniza și va forma un contrast plăcut cu natura din jurul glafurilor exterioare.

Acest material este foarte durabil și va oferi glafurilor tale exterioare numeroase beneficii ce sunt necesare pentru acest tip de amenajare. Va împiedica înfiltrarea apei în suprafața pereților și îi va consolida. De asemenea glafurile tale exterioare de marmură roșie nu se vor deteriora din cauza expunerii prelungite la soare.

Dacă vei aplica un tratament de sigilare la un interval de 12 luni, glafurile tale exterioare de marmură roșie își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestor glafuri, vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură roșie pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.