Glafuri interioare de marmura rosie

Glafurile interioare pot deveni decorațiuni inedite, dacă folosești la amenajarea acestora un material cu impact vizual puternic, cum este marmura roșie. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile interioare de marmură roșie vor crea o ambianță specială, prin intermediul aspectului neconvențional al acestui material. Prin intermediul culorii intense și a modelelor alcătuite din venaturi deosebite, aceste glafuri vor deveni cu siguranță piesele centrale ale încăperii.

Pe lângă rolul estetic, glafurile de marmură roșie vor îndeplini și rolul  practic necesar pentru rezistența ferestrelor: vor consolida pereții și îi vor proteja de înfiltrarea umezelii. Acest material va face față cu brio și zgârierii, ciobirii, spargerii sau petelor datorită rezistenței sale ridicate.

Dacă aplici un tratament de sigilare o dată pe an, glafurile tale de marmură roșie vor arăta la fel ca atunci când ai realizat amenajarea acestora.

Întreținerea glafurilor de marmură roșie se face cu o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră, iar în lipsa acestora cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid. Utilizează întotdeauna o lavetă moale împreună cu soluțiile de curățare.

Pe www.stona.ro poți alege modelul de marmură potrivit pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.