Glafuri exterioare de marmura alba

Glafurile exterioare vor oferi frumusețe și durabilitate fațadei locuinței tale, dacă alegi să le realizezi din marmură albă. 

Această piatră naturală este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Prin intermediul acestei amenajări, glafurile tale exterioare vor beneficia de unicitatea și eleganța marmurei albe, ce va impresiona orice privitor. Suprafața acestui material dispune de venaturi deosebite ce diferă în funcție de bucata de marmură aleasă pentru amenajare.

Te vei putea bucura de glafurile exterioare de marmură albă pentru mult timp, datorită rezistenței și dulabilității foarte ridicate pe care o vor avea. Un avantaj important al acestora va fi menținerea unei temperaturi scăzute a locuinței pe timpul verii, deoarece marmura absoarbe căldura.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor exterioare de marmură albă de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Aceste glafuri nu vor necesita o întreținere dificilă, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o lavetă moale și de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

www.stona.ro te asteaptă cu peste 35 de modele de marmură albă din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48, dar și în depozitele din județele Prahova și Alba.