Optiuni de modele pentru glafurile de marmura exotica

Poți transforma glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale în decorațiuni impresionante, dacă optezi pentru amenajarea lor cu marmură exotică.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de marmură exotică vor fi opere de artă în sine și vor transmite o personalitate puternică oricărui spațiu interior sau exterior. Acest tip de marmură oferă o gamă foarte variată de modele, iar fiecare model este compus din mai multe culori superbe și texturi unice.

Urmează să descoperim câteva dintre cele mai frumoase modele de marmură exotică, pentru a-ți facilita decizia asupra celui potrivit pentru amenajarea glafurilor tale.

Blue Sky

Marmura exotică Blue Sky este extrasă din Brazilia și are un fundal albastru viu accentuat cu nuanțe de alb. Numele său provine de la faptul că estetica sa amintește de cerul albastru. Alege să îți amenajezi glafurile cu Blue Sky și vor fi cu siguranță admirate de toată lumea ca și cum ar privi cerul.

Aligator

Această marmură exotică este extrasă din India și are o estetică extrem de specială. Suprafața sa amintește de pielea aligatorilor din pădurile tropicale. Texturi venate în nuanțe de verde și maro se întind în mod neregulat pe fundalul alb. Glafurile interioare sau exterioare amenajate cu marmura exotică Aligator vor aduce unicitate oricărui spațiu.

Rainforest Brown

Extrasă din India, această marmură exotică este uimitoare, datorită suprafeței sale care imită ramurile copacilor. Venele sale într-o nuanță dramatică de vișiniu, curg pe suprafața în nuanțe pământii de maro, având un aspect general care evocă o fotografie aeriană a pădurii tropicale amazoniene. Oricine va rămâne impresionat de eleganța și frumusețea neconvențională a glafurilor tale interioare sau exterioare de marmură exotică Rainforest Brown.

Golden Spider

Marmură exotică extrasă din Grecia, cu baza albă pe care se întind venaturi aurii ce imită structura pânzei de păianjen. Lumina naturală care va atinge suprafața glafurilor interioare sau exterioare amenajate cu Golden Spider, va pune în valoare estetica superbă a acestei pietre,

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură exotică pentru a-ți amenaja glafurile pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.