Optiuni de modele pentru glafurile de marmura verde

Dacă îți dorești ca locuința ta să te facă să te simți cât mai aproape de natură, poți amenaja glafurile interioare sau exterioare cu un material deosebit, cum este marmura verde.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de marmură verde îți vor învălui locuința cu magia naturii, dar în același timp vor oferi și caracteristicile practice necesare, datorită rezistenței acestui material.

Acest tip de marmură este disponibil într-o gamă variată de modele, cu nuanțe de verde care pornesc de la deschis și continuă până la închis, astfel că este versatil atunci când vrei să îl introduci în interiorul sau exteriorul locuinței tale. În continuare, vom analiza câteva dintre cele mai frumoase modele de marmură verde.

Rainforest Green

Marmura verde Rainforest Green este extrasă din India. Această piatră naturală este foarte elegantă, cu fundal verde și venaturi cu variații profunde de crem și maro închis. Glafurile tale interioare sau exterioare amenajate cu Rainforest Green vor fi distinctive și vor deveni cu siguranță elementele centrale, datorită esteticii unice.

Verde India

Acest tip de marmură verde a împrumutat numele tării de unde este extras, deoarece emană frumusețea acelor locuri exotice. Frumusețea fundalului său verde smarald este uimitoare și transmite rafinament oricărei amenajări. Dacă alegi să amenajezi glafurile locuinței tale cu Verde India, vei crea decorațiuni impresionante care vor deveni simbolul rafinamentului.

Cipolino

Este un tip de mamură verde extras din Munții Apuan din nordul Italiei. Are un aspect estetic special, fiind format dintr-un fundal într-o nuanță unică de verde foarte deschis, spre bej și vene de culoare verde închis. Marmura verde Cipolino va oferi glafurilor tale un impact vizual sofisticat, ce va impresiona cu siguranță orice privitor.

Veria Green

Marmura verde Veria Green este extrasă din Grecia și are o eleganță greu de egalat de celelalte materiale. Fundalul său verde intens are un impact vizual profund, iar contrastul pe care îl creează cu venele sale albe, nu are cum să treacă neobservat. Glafurile amenajate cu Veria Green vor emana lux și opulență în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Alege acum modelul potrivit de marmură verde, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.