Optiuni de modele pentru glafurile de marmura gri

Pentru a obține un aspect clasic cu o eleganță discretă pentru glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale, poți opta pentru o amenajare cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Poți găsi marmură gri într-o varietate foarte mare de modele, cu nuanțe care încep de la gri deschis spre alb și continuă până la gri foarte închis, spre negru. Datorită disponibilității unei diversități de modele, a versatilității crescute pe care o oferă fiecare dintre ele, dar și a durabilității acestui material, marmura gri este o alegere foarte potrivită pentru amenajarea glafurilor tale.

În continuare vom detalia câteva dintre cele mai frumoase modele de marmură gri, pentru a-ți fi mai ușor să le alegi pe cele potrivite.

Grafite

Acest model de marmură gri se extrage din Iran. Grafite este format dintr-un fundal gri închis intens, care conține o textură venată albă, foarte subtilă. Dacă alegi să îți amenajezi glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale cu acest model de granit, vor emana eleganță și stil în întreg spațiul.

Tesoro Blue

Marmură gri care se extrage din Brazilia. Aspectul său neconvențional este impresionant, având un model care formează valuri minunate în nuanțe de crem și gri deschis cu mici accente de gri închis și albastru.Glafurile tale interioare sau exterioare amenajate cu marmura gri Tesoro Blue vor înfrumuseța locuința ta.

Athens Grey

Se extrage din China și este tăiată în funcție de venatură. Acest tip de marmură gri are un model distinctiv, fiind format dintr-un fundal gri fumuriu și venatură maro liniară și dramatică. Locuința ta amenajată cu glafuri de marmură gri Athens Grey va avea o atmosferă luxoasă și sofisticată.

Era Silver

Model de marmură gri extras din Grecia. Era Silver are un fundal sofisticat gri-argintiu cu vene și pete discrete deschise la culoare. Alege acest tip de marmură gri pentru ca glafurile locuinței tale să aibă un aspect deosebit care nu va trece neobservat.

Alege din peste 20 de modele de marmură gri, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în județele Prahova şi Alba. Putem să realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.