8 motive pentru a alege glafuri de marmura

Alegerea glafurilor de marmură pentru amenajarea locuinței tale este cu siguranță foarte potrivită, deoarece această piatră naturală oferă numeroase avantaje estetice și practice.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Cu această amenajare, vei atrage atenția și admirația oricui asupra locuinței tale. Iată 8 motive pentru a alege glafuri interioare sau exterioare de marmură;

1. Sunt Durabile

Fiind o piatră naturală, marmura este grea, dură și greu de distrus, ceea ce înseamnă că glafurile tale vor fi extrem de rezistente la cele mai grele condiții și vor arăta întotdeauna ca în ziua în care au fost instalate.

2. Sunt disponibile într-o varietate de culori

Pentru că marmura este o rocă metamorfică, are o varietate foarte mare de culori, care au ca rezultat un catalog vast de modele. Astfel că vei avea cu siguranță glafurile pe care ți le dorești. Culorile în care este disponibilă marmura sunt: alb, bej, galben, roșu, verde, gri, negru, maro, exotic și galben.

3. Sunt o investiție bună

Dacă vei decide la un moment dat să îți vinzi locuința, glafurile de marmură vor contribui la o vânzare rapidă. Cumpărătorii vor considera aceste glafuri ca o asigurare că fac o investiție bună, datorită rezistenței foarte ridicate.

4. Sunt economice

Odată ce instalezi glafurile interioare sau exterioare de marmură în locuința ta, poți să fii sigur că nu va trebui să cheltui bani vreodată pentru a le repara sau înlocui. Datorită rezistenței marmurei, te vei putea bucura de aceste glafuri fără nicio grijă, pentru foarte mul timp.

5. Sunt elegante

Marmura este considerată un material de lux, deoarece la un moment dat, doar cei bogați își puteau permite să o achiziționeze. Frumusețea glafurilor de marmură va emana eleganță în interiorul sau exteriorul locuinței tale, devenind instant puncte focale.

6. Sunt versatile

Glafurile de marmură au avantajul de a putea fi comandate în diferite dimensiuni și modele pentru a se potrivi cât mai bine în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

7. Sunt unice

Marmura este formată în mod organic, astfel că natura nu poate crea două bucăți la fel. Chiar dacă modelul general este la fel, vor fi întotdeauna ușoare variații de culoare și textură între ele. Dacă alegi glafurile de marmură, poți fi sigur că nu are cum să existe altele la fel în altă locuință.

8. Sunt rezistente la apă

Glafurile de marmură sunt perfecte pentru a respinge apa. Cu tratamentul de sigilare adecvat, apa se va putea îndepărta imediat și se va șterge, fără a lăsa urme inelare de durată care, altfel, ar putea păta materialul standard al glafurilor.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.