Varietatea glafurilor de marmura

Unul din motivele pentru care glafurile de marmură sunt atât de populare, este varietatea pe care o oferă această amenajare. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Vei fi uimit de varietatea glafurilor de marmură, atunci când le vei căuta pe cele ideale pentru interiorul sau exteriorul locuinței tale. Marmura este cu ușurință una dintre cele mai luxoase pietre naturale. În urma procesului prin care se formează marmura, noi minerale, texturi și structuri dau naștere unui număr mare de tipuri diferite ale acestei pietre naturale. Astfel că sunt disponibile foarte multe modele de marmură, iar fiecare bucată de material este unică. Varietatea glafurilor de marmură îți va fi de mare folos în amenajarea locuinței tale, deoarece poți fi sigur că vei găsi exact modelele care se vor potrivi perfect la interior sau exterior. Indiferent dacă alegi glafuri interioare sau exterioare de marmură, locuința ta va avea un aspect distinctiv și sofisticat. 

Varietatea glafurilor de marmură poate fi clasificată în funcție de culoare, texturi sau tipuri de finisaj. Cele mai întâlnite culori ale marmurei sunt: alb, bej, maro, negru, exotic, gri, roșu, verde și galben. Texturile marmurei sunt de obicei venate, însă pot fi foarte diferite între ele, formând modele deosebite. Atunci când vine vorba de tipuri de finisaj, poți alege din 8 tipuri pentru glafurile tale interioare sau exterioare de marmură: lustruit, mat, antichizat, dăltuit, periat, scapițat, scapițat + lustruit și scapițat + relief. 

Atunci când alegi glafuri de marmură pentru locuința ta, nu vei avea parte doar varietate, ci și de cerințele practice de care au nevoie atât glafurile interioare, cât și cele exterioare. Marmura este una dintre cele mai rezistente materiale, astfel că glafurile tale vor fi rezistente la zgârieturi, crăpături și rupere. Majoritatea tipurilor de marmură sunt și rezistente la căldură, în funcție de finisaj. 

Vei găsi peste 200 de modele de marmură, dacă intri pe www.stona.ro și vei obține glafurile interioare sau exterioare pe care ți le dorești.  Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, în funcție de grosimea și dimensiunile de care ai nevoie.