Glafuri interioare de marmura neagra

Glafurile interioare de marmură neagră reprezintă cea mai bună opțiune atunci când îți dorești ca locuința ta să aibă o eleganță unică și exclusivitate. Chiar dacă în acest fel pare că pui accent doar pe estetică, marmura neagră va îndeplini fără probleme și cerințele practice ale glafurilor.Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Marmura neagră va transforma glafurile tale interioare în puncte focale sofisticate ale locuinței tale. Intensitatea și omogenitatea fundalului său negru și a texturilor venate albe sunt impresionante și asigură un impact vizual puternic asupra glafurilor interioare. Contrastul deosebit dintre fundalul negru și texturile albe se regăsește în majoritatea modelelor de marmură neagră, însă sunt disponibile și modele care sunt compuse din fundal negru și texturi venate aurii sau argintii. Alege să amenajezi glafuri interioare de marmură neagră în locuința ta, pentru a te bucura de frumusețea unică a acestui material.  

Finisajul ales pentru marmura neagră, va influența aspectul estetic al glafurilor tale, de aceea este important să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine în locuința ta. Sunt disponibile 6 tipuri de finisaje pentru marmura neagră: lustruit, mat, antichizat, periat, scapițat și scapițat cu relief. Cele mai potrivite pentru glafurile interioare sunt: lustruit, mat și antichizat. 

Din punct de vedere practic, glafurile interioare de marmură neagră, vor ajuta ferestrele să rămână fixate în perete, vor ține departe apa și umezeala, și vor putea fi folosite ca suport pentru ghivece de flori. Acest material va asigura glafurilor interioare, o rezistență la uzură, astfel că nu se vor zgâria, păta, crăpa sau sparge, nici după ce va trece mult timp de la instalare. 

Pentru a oferi o protecție suplimentară glafurilor interioare de marmură neagră, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Intervalul de reaplicare al sigilării este de 12 luni. 

Aceste glafuri interioare se vor curăța foarte ușor. Cu un detergent cu pH neutru, își vor recăpăta strălucirea și vor arăta mereu ca în ziua în care au fost instalate. Folosește unul compus din săpun lichid de vase și apă caldă, sau unul special conceput pentru marmură. 

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea glafurilor interioare pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.