Glafuri interioare de marmura cu finisaj daltuit

Glafurile interioare sunt elemente arhitecturale ale locuinței tale, care pot avea atât rol decorativ, cât și funcțional. Marmura cu finisaj dăltuit va îndeplini cu succes ambele roluri.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Procesul în urma căruia se obține marmura cu finisaj dăltuit constă în sculptarea suprafeței pietrei naturale. Acest lucru se realizează prin sculptarea canelurilor de diferite grosimi pe piatră. Dăltuirea a fost inițial una dintre etapele procesului de zidărie cu piatră. Odată extrasă piatra naturală, s-a folosit o daltă pentru a-i conferi o formă geometrică. Daltele sunt un instrument de zidărie din piatră cu forma unui topor cu două fețe. Prin urmare, prin loviri continue asupra materialului, se obține o textură în relief, de tip canelură, cu linii paralele.

Glafurile tale interioare amenajate cu marmură cu finisaj dăltuit vor avea o estetică unică, cu aspectul lor antichizat, și vor deveni instant decorațiuni impresionante pentru locuință. Cei care te vor vizita, vor fi cu siguranță uimiți de frumusețea neconvențională a acestor glafuri.

Este foarte important ca glafurile tale interioare să fie cât mai rezistente, deoarece fac parte din construcția ferestrelor. Marmura cu finisaj dăltuit va oferi glafurilor toate avantajele sale practice. Glafurile interioare de marmură cu finisaj dăltuit vor ține ferestrele în același loc, fixându-le în perete, și vor ține apa și umezeala departe de suprafața peretelui.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura păstrarea calităților estetice și practice ale glafurilor interioare de marmură cu finisaj dăltuit de-a lungul timpului.

Aceste glafuri se vor curăța foarte ușor, fiind necesară doar folosirea unui detergent potrivit. Poți obține un asfel de detergent la tine acasă, amestecând săpun lichid de vase cu apă caldă.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură cu finisaj dăltuit, pentru amenajarea glafurilor tale inerioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.