Sigilarea glafurilor de marmura

Glafurile ferestrelor au rol de protecție împotriva factorilor externi și de fixare în structura peretelui. Astfel că glafurile de marmură trebuie să ofere o rezistență cât mai ridicată ferestrelor. Soluția potrivită pentru a asigura rezistența acestora în timp, este aplicarea unui tratament de sigilare. 

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, fiind alcătuită din minerale de carbonat recristalizate.

Glafurile de marmură necesită aplicarea tratamentului de sigilare în mod periodic, cel puțin o dată la cinci ani. După aplicarea acestui tratament, suprafața marmurei devine rezistentă la factorii externi și se va păstra intactă de-a lungul anilor.

Pentru curățare glafurilor de marmură se recomandă folosirea soluțiilor speciale pentru acest tip de piatră, pentru a nu afecta sigilarea aplicată. Aceste soluții speciale se pot înlocui cu apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 200 de modele de marmură, sau ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.