Crearea unui birou dintr-un glaf de marmura

Dacă îți dorești să amenajezi un birou în locuința ta, poți face acest lucru într-un mod inedit și practic, folosind glaful unei ferestre. Pentru ca biroul să aibă și un aspect estetic deosebit, cea mai bună alegere este să confecționezi glaful din marmură.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Crearea unui birou dintr-un glaf de marmură reprezintă soluția ideală pentru a economisi spațiu în locuința ta. Astfel vei avea atât un glaf care va îndeplini rolul său de bază de a asigura stabilitatea ferestrelor, cât și ca zonă de lucru pe care poți așeza un laptop, cărți, ghivece cu flori sau oricare alte obiecte care pot contribui la obținerea unui birou practic și confortabil.

Marmura este în mod natural un material foarte rezistent și durabil, ceea ce o face o opțiune perfectă pentru confecționarea glafului pentru birou. Cu o întreținere adecvată și câteva curățări simple și ușoare, biroul acesta va dura pentru totdeauna.

Biroul din glaf de marmură va avea un avantaj foarte important pentru această amenajare, datorită poziționării sale în dreptul ferestrelor, lumina naturală fiind foarte necesară în orice zonă de lucru.

Marmura este alegerea ideală pentru confecționarea glafului care urmează a fi folosit ca birou, deoarece frumusețea sa este impresionantă. Biroul tău creat din glaf de marmură va aduce cu sine o puritate și o eleganță în locuința ta, care pur și simplu nu pot fi egalate de majoritatea celorlalte materiale de construcție, chiar și de alte pietre naturale. Există atât de multe varietăți de texturi și culori în piatra de marmură, încât alegere materialului potrivit este practic nelimitată.

Pentru asigura protejarea biroul în timp, de orice eventuale deteriorări, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale, va fi tot ce vei avea nevoie pentru curățarea biroului din glaf de marmură. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Modelul potrivit de marmură te așteaptă pe www.stona.ro în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba. Poți alege din peste 200 de modele. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.