Culori in tendinte pentru glafurile de marmura

Glafurile de marmură reprezintă cea mai bună opțiune de a adăuga eleganță și rafinament în locuința ta. Dacă ești în căutarea unor culori în tendințele acestui an pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare de marmură, am pregătit câteva sugestii pentru a putea găsi modelele potrivite cu ușurință.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Estetica și disponibilitatea unei largi varietăți de culori, finisaje și modele, combinate cu durabilitatea marmurei, oferă ocazia de a instala glafuri interioare sau exterioare speciale, practice și maiestuoase care vor rămâne neschimbate în timp. Aceste caracteristici și elemente unice permit amenajarea de glafuri personalizate care creează o starea de spirit plăcută și contribuie la stilul spațiului.

Culorile în tendințele ale acestui an pentru glafurile de marmură, țin cont de atmosfera pe care vrei s-o creezi în locuința ta. Pentru un spațiu luminos și minimalist, glafurile complet albe pot face combinații interesante cu celelalte elemente, indiferent de culori.

Glafurile de marmură în culori mai închise, cum ar fi gri, maro sau verde, oferă un efect dramatic și sofisticat, care este, în același timp, elegant și vibrant. Aceste culori vor adăuga prospețime și vigoare în locuința ta și te vor duce cu gândul la natură. În ultima vreme simțim mai mult nevoia de a ne apropia de natură pentru a trece mai ușor prin perioadele dificile, de aceea este important să aducem o parte din ea în locuința noastră.

Glafurile de marmură cu textură sau vene se amestecă frumos cu alte materiale pentru a crea o estetică retro și clasică. Pentru un rezultat monocromatic total, alege aceeași culoare pentru podea, dulapuri, blat sau pereți.

Intră pe www.stona.ro și vei găsi numeroase modele de marmură în culorile acestui an, pentru a-ți amenaja glafurile pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.