Optiuni de modele pentru glafurile de marmura alba

Marmura albă are o abilitate magică de a face ca glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale să emane eleganță și lux în întreg spațiul, frumusețea sa fiind greu de egalat de celelalte materiale.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Dacă ești în căutarea modelelor potrivite de marmură albă pentru amenajarea glafurilor tale, urmează să îți prezentăm câteva opțiuni.

Carrara

Această marmură albă are un aspect curat, cu nuanțele sale subtile de gri. Venele sale întunecate contrastează cu fundalul alb / gri deschis și sunt de obicei subțiri, liniare și îndrăznețe. Alegerea acestui tip de marmură va oferi glafurilor tale un aspect clasic și elegant.

Calacata Super White

Această marmură italiană clasică provine dintr-o carieră din Carrara, Italia, fiind una dintre cele mai valoroase și mai populare tipuri de marmură albă. Cu un aspect mai dramatic decât Carrara, această marmură capătă un ton spre gri și conține un amestec de vene in nuanțe diverse de gri, care variază în mărime. Locuința ta amenajată cu glafuri de marmură Calacata Super White va avea un aspect sofisticat.

Thassos Select

Marmura Thassos este de culoare alb cristal și provine din insula cu același nume din Grecia. Această marmură se distinge prin aspectul său strălucitor. Thassos este o alegere foarte bună pentru amenajarea glafurilor, deoarece simplitatea sa o face potrivită pentru multe stiluri de amenajare, cu capacitatea de a contrasta sau completa o schemă existentă.

Alexander

Alexander este un fel de marmură albă extrasă în Grecia. Suprafața sa are un aspect neconvențional, fiind compusă dintr-un fundal alb pe care se ramifică texturi venate impresionante în culorile bej și gri. Modul în care sunt dispuse texturile te duce cu gândul la o operă de artă. Dacă îți dorești un aspect modern unic în locuința ta, alege să amenajezi glafurile cu marmură Alexander.

Pe www.stona.ro sunt disponibile peste 60 de modele de marmură albă, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.