Glafuri de marmura alba pentru baie

Pentru a avea o baie luxoasă și sofisticată, nu este neapărat nevoie de o amenajare complicată a acestui spațiu. Poți alege să amenajezi glafurile ferestrelor cu marmură albă și baia ta va căpăta un aspect impresionant

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Rafinamentul pe care îl vor emana glafurile de marmură albă în baia ta, va impresiona orice privitor și va contribui la crearea unei atmosfere plăcute în acest spațiu. Frumusețea acestui tip de marmură este dată de contrasul deosebit al modelelor compuse dintr-un fundal alb, pe care se ramifică texturi venate unice în nuanțe de gri, bej sau auriu. Marmura albă se va potrivi cu ușurință în baia ta, indiferent de stilul și gama de culori deja existente în acest spațiu. De asemenea, versatilitatea sa se datorează și modelelor foarte variate în care este disponibilă.

Glafurile de marmură albă nu vor oferi doar avantaje estetice, ci și practice, datorită durității acestui material. Ferestrele din baia ta vor fi fixate în pereți și nu va trebui să-ți faci griji că glafurile din baia ta vor fi afectate de condițiile din acest spațiu, deoarece marmura este foarte rezistentă la apă și umezeală.

Pentru a asigura protejarea glafurilor de marmură albă din baia ta de orice eventuale deteriorări ce pot apărea în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o cârpă moale, pentru a face ca glafurile tale din baie să arate ca noi.

Poți alege din peste 45 de modele de marmură albă, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.