Glafuri de marmura alba

Glafurile pot deveni decorațiuni pentru ferestre, dacă alegi să folosești un material cu aspect luxos și elegant. Astfel că cea mai bună opțiune pentru această amenajare este marmura albă, datorită frumuseții pe care o emană. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile tale de marmură albă vor lumina orice încăpere și vor da senzația de spațialitate într-o încăpere cu dimensiuni reduse. Marmura albă va scoate în evidență culorile din jur și va transforma încăperea ta într-un loc deosebit ce va impresiona orice privitor.

Marmura albă este disponibilă într-o varietate de modele, de la alb pur, la contraste interesante dintre albul suprafeței și venaturile în tonuri de gri ce pot avea dimensiuni diferite.

Se recomandă efectuarea unui tratament de impermeabilizare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de marmură albă de-a lungul timpului.

Întreținerea periodică a glafurilor de marmură albă se face folosind o lavetă moale pentru a îndepărta praful, iar apoi se curăță cu apă caldă și săpun lichid.

Accesând www.stona.ro  poți alege din 10 modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.