Glafuri de marmura neagra

Soluția ideală pentru a oferi ferestrelor tale un aspect elegant și rafinat este alegerea unui material deosebit pentru amenajarea glafurilor acestora. Astfel că materialul cel mai potrivit este marmura neagră, datorită frumuseții sale de neegalat. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile tale de marmură neagră vor fi cu siguranță în centrul atenției, devenind elemente decorative ce vor atrage toate privirile. Frumusețea acestei pietre naturale este dată de contrastul dintre venaturile în nuanțe deschise ce se ramifică pe întreaga suprafață cu fundal neagru.

Marmura neagră are avantajul de a fi versatilă, ceea ce o face foarte potrivită pentru încadrarea în orice stil de amenajare, fie ca este tradițional sau modern.

Aplicarea unui tratament de sigilare în regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de marmură neagră de-a lungul timpului.

Pentru întreținerea acestor glafuri ai nevoie doar de o cârpă moale pe care să o folosești cu o soluție făcută din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură neagră potrivit pentru realizarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.