Glafuri de marmura verde pentru dormitor

Dacă ești în căutarea unei idei inedite de a-ți decora dormitorul, poți amenaja glafurile ferestrelor cu marmură verde și vei obține cu siguranță decorațiuni deosebite.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Farmecul marmurei verzi, care și-a determinat funcția esențial decorativă, stă în primul rând în culoarea sa, care poate avea diferite nuanțe de verde, de la verde deschis la aproape negru, precum și dungi galbene și verzi. Aspectul său amintește de vegetația pe care o regăsim în natură, astfel că glafurile tale vor emana frumusețe naturală și eleganță. Dormitorul tău decorat cu glafuri de marmură verde se va transforma într-o încăpere calmă și relaxantă în care îți vei dori să petreci cât mai mult timp.

Rezistența marmurei, va oferi glafurilor tale din dormitor și avantaje practice. Cu ajutorul glafurilor de marmură verde, ferestrele dormitorului tău vor fi fixate în pereți și își vor menține poziția. De asemenea, acest material nu va permite apei și umezelii să pătrundă în suprafața pereților.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după intalarea glafurilor, iar apoi repetarea acestui tratament la un interval de 12 luni, pentru a le asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Pentru curățarea glafurilor de marmură verde, vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de o lavetă moale.

Alege de pe www.stona.ro modelul potrivit de marmură verde pentru amenajarea glafurilor din dormitorul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.