Glafuri interioare de marmura galbena

Poți avea glafuri interioare cu aspect inedit în locuința ta, dacă alegi marmură galbenă pentru amenajarea acestora. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de marmură galbenă vor decora pereții interiori, devenind piesele centrale ale încăperii prin intermediul frumuseții acestei pietre naturale ce dispune de venaturi deosebite ce se ramifică pe toată suprafața. Această culoare caldă va transforma locuința ta într-un spațiu primitor și relaxant.

Pe lângă avantajele estetice, marmura galbenă va oferi glafurilor tale interioare și avantaje practice, contribuind la consolidarea pereților și la împiedicarea înfiltrării apei în suprafață. De asemenea marmura va reflecta lumina și va absorbi căldura, iar suprafața glafurilor interioare nu se va deteriora din cauza expunerii prelungite la soare.

Se recomandă asigurarea păstrării aspectului intact al glafurilor de marmură galbenă de-a lungul timpului, prin intermediul efectuării unui tratament de sigilare o dată pe an.

Glafurile interioare de marmură galbenă se vor întreține cu ușurință, curățarea periodică se va face cu o lavetă moale și o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură galbenă pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.