Glafuri de marmura exotica pentru bucatarie

Dacă îți dorești să-ți decorezi bucătăria într-un mod inedit, poți alege să amenajezi glafurile ferestrelor cu un material impresionant din punct de vedere estetic, cum este marmura exotică.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Integrarea glafurilor de marmură exotică în bucătăria ta va crea o încăpere luxoasă și rafinată, ce îți va exprima dorința de a te bucura de medii unice, evocatoare și foarte personale. Acest tip de marmură este compus din culori și venaturi foarte diverse și diferite, formând contraste puternice; de exemplu, de obicei dacă baza este în nuanțe deschise, venaturile sunt în nuanțe închise. Complexitatea modelelor marmurei exotice va face ca glafurile din bucătăria ta să aibă un aspect spectaculos, greu de egalat de celelalte materiale disponibile.

Glafurile de marmură exotică din bucătăria ta vor îndeplini cu succes și rolul practic de care au nevoie. Nu numai că vor beneficia de rezistența și durabilitatea acestui material, dar vor și oferi suport de lungă durată pentru întregul cadru al ferestrei.

După instalarea glafurilor se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor implica o curățare complicată, îndepărtarea prafului cu o lavetă moale, iar apoi ștergerea cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi un proces suficient pentru păstrarea suprafeței marmurei exotice curată și strălucitoare.

Modelul potrivit de marmură exotică te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.