Glafuri exterioare de marmura neagra

Glafurile exterioare au un rol foarte important pentru orice locuință, atât din punct de vedere practic, cât și estetic, iar amenajarea acestora cu marmură neagră va îndeplini cu succes ambele cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Glafurile de marmura neagră vor emana eleganță și stil în exteriorul locuinței tale, prin intermediul modelelor deoasebite ale acestui material. Sunt formate dintr-un fundal negru intens și omogen, pe care se ramifică venaturi albe caracteristice. Astfel se creează un contrast închis-deschis impresionant, cu impact vizual puternic, care va atrage admirația orcărui privitor al exteriorului locuinței tale.

Pe lângă avantajele estetice, marmura neagră va oferi glafurilor tale exterioare și avantaje practice. Glafurile exterioare de marmură neagră vor fixa ferestrele în loc, suprafața glafurilor va fi foarte stabilă și rezistentă la zgârieturi, iar rezistența ridicată a marmurei va ține apa și umezeala departe de fereastră și pereții exteriori.

Imediat după instalarea glafurilor exterioare de marmură neagră, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor necesita un proces de curățare complicat, folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid va fi suficientă.

Alege modelul potrivit de marmură neagră, accesând www.stona.ro și amenajează glafurile tale exterioare așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.