Glafuri interioare de marmura bej

Dacă îți dorești să adaugi o atmosferă caldă și confortabilă în interiorul locuinței tale, poți obține acest lucru prin intermediul amenajării glafurilor cu marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Glafurile tale interioare realizate din marmură bej vor înfrumuseța interiorul locuinței, emanând eleganță și calm. Bejul este o culoare cu aspect discret, însă împreună cu venaturile deosebite ale marmurei formează modele unice., ce atrag toate privirile. Această culoare este atât de versatilă, încât este foarte ușor să realizezi amenajarea întregului interior în orice stil de amenajare și folosind orice paletă de culori.

Datorită amenajării glafurilor interioare cu marmură bej, nu vor fi afectate de factorii externi ce ar putea să cauzeze zgârieturi, ciobiri sau pete. De asemenea pereții vor fi consolidați și protejați de înfiltrarea apei în suprafața acestora.

Pentru a păstra aspectul intact al glafurilor tale interioare de marmură bej de-a lungul timpului, este recomandată aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Curățarea acestor glafuri se face cu ușurință folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Peste 100 de modele de marmură bej te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.