Glafuri de marmura gri pentru baie

Glafurile ferestrelor din baia ta pot deveni decorațiuni frumoase și practice dacă alegi să le amenajezi cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Marmura gri va adăuga o atmosferă clasică și elegantă în baia ta, contribuind la crearea spațiului ideal pentru relaxare. Fiecare model este compus din venaturi în mai multe nuanțe de gri, deschise și închise, ce formează un contrast plăcut. Glafurile de marmură gri vor fi puse în evidență de lumina naturală ce va pătrunde prin ferestre și vor avea un impact vizual mai puternic asupra privitorului.

Glafurile pot deveni spații de depozitare pentru produsele pe care le folosești în baie, marmura gri fiind un material rezistent și practic, foarte potrivit pentru această amenajare. Nu va trebui să-ți faci griji că suprafața glafurilor tale se va deteriora în timp din cauza expunerii constante la apă și umezeală sau a zgârieturilor, petelor și spargerii.

După instalarea glafurilor, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Se va repeta tratamentul la un interval de 12 luni.

O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale, va fi tot ce vei avea nevoie pentru curățarea glafurilor de marmură gri din baia ta.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură gri pentru amenajarea glafurilor din baia ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.