Glafuri exterioare de marmura alba cu finisaj lustruit

Aspectul estetic al glafurilor exterioare este foarte important, deoarece contribuie la formarea primei impresii asupra fațadei locuinței tale. Astfel că, cea mai bună alegere pentru această amenajare poate fi marmura albă cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Mamura albă are un aspect spectaculos, datorită contrastului deosebit pe care îl formează modele sale compuse din venaturi impresionante în nuanțe de bej, gri sau negru, ce se ramifică pe toată suprafața, de obicei de un alb pur. Glafurile exterioare de marmură albă vor emana frumusețe și eleganță, impresionând cu siguranță orice privitor.

Finisajul lustruit face ca suprafața marmurei albe să devină netedă și impecabilă, cu o strălucire care reflectă lumina ca o oglindă și evidențiază modelele sale unice. Marmura albă cu acest finisaj va oferi glafurilor tale exterioare, cel mai luxos și mai rafinat aspect, fiind greu de egalat de celelalte materiale disponibile.

Acest material va oferi glafurilor tale exterioare și numeroase beneficii practice prin intermediul rezistenței și durabilității sale. Glafurile vor fi impermeabile și vor funcționa în medii umede pe perioade lungi de timp. De asemenea, vor consolida ferestrele și le vor fixa în loc.

Pentru a păstra frumusețea marmurei și pentru a-i prelungi viața, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pe glafurile exterioare, la un interval de 12 luni.

Curățarea generală a acestor glafuri se face cu o lavetă non-abrazivă și un detergent natural, ușor. Folosește apă caldă și laveta curată pentru a curăța ușor praful sau resturile de pe suprafața glafurilor exterioare de marmură albă cu finisaj lustruit. Substanțele acide precum oțetul, băuturile alcoolice, cafeaua, sosul pentru salate sau produsul de curățare aspre pot deteriora suprafața glafurilor, de aceea trebuie să le eviți.

Peste 40 de modele de marmură albă cu finisaj lustruit te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.