Glafuri interioare de marmura

Glafurile interioare pot deveni decorațiuni deosebite pentru locuința ta, daca optezi pentru un material cu un impact vizual cum este marmura. Glafurile interioare de marmură vor emana frumusețe naturală în orice încăpere. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Pe lângă aspectul estetic, marmura oferă și o rezistență ridicată la zgârieturi, pete, spargere sau ciobire, îndeplinind cu succes și rolul de a consolida pereții.

Glafurile interioare de marmură se vor integra cu ușurință în orice stil de amenajare, datorită diversității texturilor și a culorilor de care dispune această piatră naturală. Cele mai populare culori ale marmurei sunt: alb, gri, negru, maro, bej și verde.

Un tratament de sigilare aplicat în mod periodic va păstra aspectul intact și va asigura rezistența în timp a glafurilor tale de marmură.

Pe www.stona.ro  poți alege marmura potrivită pentru realizarea glafurilor tale din peste 200 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.