Glafuri de marmura pe post de blaturi de bucatarie

Pentru a avea parte de frumusețea marmurei în locuința ta întru-un mod cât mai practic, amenajează glafuri de marmura pe post de blaturi de bucatarie.

 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.   

Orice bucătărie are nevoie de funcționalitate crescută, de aceea atunci când faci planul de amenajare al acestei încăperi, eficientizarea spațiului este un aspect foarte important. Cu glafuri de marmura pe post de blaturi de bucatarie vei economisi foarte mult spațiu și timp, deoarece nu va mai fi nevoie să faci două amenajări. Aceste glafuri vor avea întrebuințări multiple, îndeplinind atât rolulurile glafurilor cât și ale blaturilor. Poți decora ferestrele bucătăriei cu ghivece de flori, poți folosi suprafața pentru a găti sau pentru a mânca. 

Rezistența și durabilitatea sunt caracteristici necesare pe care trebuie să le îndeplinească atât glafurile cât și blaturile de bucătărie. Marmura este un material extrem de potrivit pentru a fi folosit pentru glafuri de marmură pe post de blaturi de bucătărie, datorită beneficiilor sale practice. Optând pentru această piatră naturală, vei rezolva instant și cerințele glafurilor și ale blaturilor de a face față fără probleme expunerii constante la apă, umezeală și temperaturi ridicate. În plus, suprafața nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge. 

Valoarea estetică impresionantă a marmurei va transforma locuința ta într-un loc elegant și luxos. Având glafuri de marmură pe post de blaturi de bucătărie vei crea elemente decorative unice care vor trezi admirația oricărui privitor. Modelele marmurei sunt extrem de variate, astfel că oferă și o versatilitate foarte ridicată. 

Imediat după instalarea acestor glafuri în locuința ta, este recomandat să aplici un tratament de sigilare pentru a te asigura că își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Intervalul de reaplicare este de 12 luni. 

Vei putea curăța glafuri de marmura pe post de blaturi de bucatarie cu ușurință. Vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase sau de una special concepută pentru acest tip de piatră. Folosește întotdeauna o lavetă moale pentru a șterge suprafețele. 

Alege din peste 200 de modele de marmură accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în județele Prahova şi Alba. Putem să realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.